Grattis på födelsedagen

Hej underbara!
Hoppas att allt är bra med er, med mig är helt okej. Är ganska trött då jag varit låg till och från hela natten. Igår kväll hade jag och min syster en liten systerdag, hon gjorde nachotallrik som vi åt framför tv:n. Det var jätte gott, älskar verkligen det! Men det blev lite för mycket onyttigt igår, choklad, godis och nachotallrik.

Idag är det hennes födelsedag, hon fyller hela 27 år! Grattis bästa syster!! Tiden bara flyger förbi, var inte alls länge sen hon fyllde 13/14 år. Vaknade vid 10 och var stört låg, hon värmde bullar till oss och vår mamma. Blev en mysig födelsedagsfrukost med löv fallandes från träden!

Efter frukosten åkte vi upp till City gross för att köpa tårta till henne, passade på att snabbt kolla leksaksavdelningen. Hade snabbt skymtat en docka med blont hår, hittade den idag och vill så gärna köpa en eller två stycken och ge i julklapp till Ensam julgran söker klappar. Tyvärr kan jag inte det då pengarna är slut och försäljningen av armband har stannat av vilket är otroligt tråkigt.

Efter leksakskikandet gick vi bort till julpyntet, hittade pepparkaksformar som var superfina samt ett julförkläde och julgranskulor. Jag köpte såklart detta, tycker det är så kul att köpa julpynt till sitt egna lilla hem.

(For google translate, please press menu at the right side of the page and scroll down.)

#Bestofnouw #Veckansblogg #Blogoftheweek

Gillar

Kommentarer