Grattis morfar, 90 år!

Innehåller affiliate-länkar

Hej fina ni!
Jag är ledsen att det inte blev någon uppdatering igår, hann inte det då jag var iväg. När jag väl kom hem var klockan mycket!

Treanchcoat - Only / Halsduk - Burberry / Väska HÄR / Skor (liknande) 399kr HÄR / Örhängen - Lilly & Rose

Igår fyllde vår kära morfar 90 år! Asså WOW säger jag, 90 år! Eftersom han hade födelsedag igår så åkte jag, min syter och mamma ner för att uppvakta. Vi åkte hemmifrån vid 12 tiden och var framme strax efter 13, med oss hade vi prinsesstårta och laxbakelser. Sist jag åt en laxbakelse var när jag var 7/8 år, har alltså inte ätit det sedan dess. När vi kom hem till mormor & morfar började vi duka fram och sedan satt vi och småpratade, det gjorde vi fram tills min morbror kom dit. Det gjorde han runt 16 och då satte vi oss också till bords, först åt vi våra goda laxbakelser. Jag åt dock inte en hel då jag kände att det blev förmycket!

Efter bakelserna kom prinsesstårtan fram, till det serverades det också vetelängd. Blev en hel del prat därmed, vi kom tillslut in på Märklin loken. Efter ett tag kallades jag ner till källaren av min morbror, han visade mig då min morfars gamla leksaker som han hade som barn. Däribland ett 100 år gammalt ånglok, det var jätte häftigt att se!

Han berättade att man hällde sprit i ett litet hål och sedan satte man bomull så började det brinna. Efter att jag hade fått se det hämtades en gammal resväska upp till ovanvåningen, där i låg morfars gammla tåg som han hade som liten. Där var tåg, kolvagnar, lok, tensoldater och nycklar för att starta tågen!

Morfar satt helt lyrisk med sina gamla tåg och berättade om dem, vilken som var hans favorit, vilket som alltid gick sönder. Han berättade också att han kunde göra sina egna tensoldater, när han tröttnade kunde han smälta ner dem och göra nya.


(For google translate, please press menu at the right side of the page and scroll down.)

#Bestofnouw #Veckansblogg #Blogoftheweek

Gillar

Kommentarer