Feber, lagkväll, shopping

Hej!
Förlåt för att jag inte har uppdaterat bloggen på över en vecka, har inte haft så mycket att blogga om samt attjag har legat febrig halva veckan. I onsdags tvingades jag gå hem från svenska lektionen då jag hade frossa och kallsvettades emellanåt. Måddr helt enkelt skit, när jag kom hem hade jag runt 38 graders feber och fick vara hemma dagen efter med. Någon träning blev det heller inte, satt i hallen och var med något litet i programträningen. Det är tävlingsvecka nu och vi tävlar DM södra på lördag! Är glad att jag blev sjuk när jag blev det, för hade jag blivit det denna veckan hade jag inte alls blivit glad. Här får ni en bild från cheerleadingen då det är tävlingsvecka!


I fredags var jag i skolan som vanligt, hade dock svag feber. På kvällen var det lagkväll och det var super kul, roligt att få träffa sina lagkamrater och tränare utanför träningen så man kan lära känna de på ett annat sätt! I lördags var det återigen träning och samma sak där var jag i hallen och var med på programträningarna, sista gången jag körde blev jag halvt groggy i huvudet. Märkte det när jag intagit min slutposition, var varm och svagt yr/groggy. Blodsockret har legat katastrofallt högt, har pendlat mellan 8-21 och HbA1c blir ju såklart påverkat av detta. Jag har sagt det varje gång, men det kommer inte vara bra denna gången! Sålänge jag inte lyckas få bukt på det, tror det kommer ligga mellan 58-64!

Idag vaknade jag vid 10:30 tiden och var låg, mitt temporära basalaprogram har minskat då jag inte är lika sjuk längre. Har alltså gått från 145% till 100% på en natt. Vid lunchtid åkte jag, min syster och mina föräldrar till Lund för att shoppa. Mamma har lovat mig sedan en tid tillbaka att vi skulle åka till Nova Lund och köpa skor och sånt till min student. Vi hittade 2 par, ena har en liten klack på sig och dem andra är ett par vanliga ballerina. Fick 2 stycken då dem andra är i reserv, av erfarenhet vet vi att vita skor efter flakåk inte är så granna. Glömmer aldrig när min ena syster tog studenten och hoppade ut ur bilen och skorna var helt bruna. De hade ”badat” i något rostliknande på flaket då det regnade. Men det kommer flyta alkohol och annat på flaket och mina skor kommer heller inte vara så granna.
Utöver skorna köpte jag lite nya kläder då jag känner att jag behöver utöka min garderob lite, tänkte köpa toppar med färg. Typ någon röd snygg topp eller liknande, detta då jag bara har kläder i färgerna; grå, vit, svart, nude och 1 blå skjorta. Det är allt, men det blev svart och vita kläder igen...Dock fina, köpte ett par vita byxor, en svart blus, en vit t-shirt och ett 2-pack halsband. Mamma var dock inte så glad över att jag köpte vita byxor, känner mig dyster om jag har en svart topp och svarta byxor till det. Är heller knte så förtjust i jeans, tänkte därför att ett par vita byxor kan bryta av det mörka vid dem tillfällena. Nackdelen med byxorna är att allt lyser genom...Efter shoppingrundan blev det en vända till MAX, blev lite irritation under shoppingrundan pga lågt blodsocker (inte mig) och stress PMS irritation (mig). Men efter lite mat blev vi glada igen, nu ska jag ducha och tvätta håret och sen ska jag försöka hinna städa och plugga och rensa väskan. Vi ska nämligen på rättegång imorgon men klassen och orkar inte lämna in all vätska jag har och sedan hämta ut det.

Gillar

Kommentarer