En av dem hemskaste timmarna i mitt liv

Hej fina!
Hoppas att allt är bra med er, med mig är det bra. Var på sjukhuset i morse då jag hade en tid hos diabetessköterskan, har varit stressad över mitt blodsocker de senaste månaderna. Räknade med ett HbA1c på 65-70, och jag låg på 69.

På sjukhuset var jag tvungen att bära munskydd då dem ville det, vilket jag respekterar! Får jag själv välja så avstår jag då det är jobbigt att andas i dem, men vill andra att ska bära så gör jag det. Det gick bra i 5 minuter med munskyddet, sen kunde jag inte få tillräckligt med syre. Kändes nästan som någon höll en handduk eller en tjock tröja över näsa och mun. Kan säga att den timmen där inne var en av dem hemskaste! Kommer ha ett tygmunskydd med mig nästa gång ifall de vill att jag bär då med, för det är tydligen lite enklare att andas i.

Efter sjukhuset åkte jag och mamma bort till Nova Lund, först gick vi in i köpcentret då jag behöver nya solglasögon. Behövde ett par mindre då mina pilotglasögon får mig att se ut som en fluga med mitt lilla huvud. Hittade två stycken som jag gillade, eftersom jag inte kunde bestämma mig för vilka blev det två stycken! Man kan inte ha för många solbrillor om man frågar mig. Brillorna köpte jag på Kappahl och kostade ca 79kr/st.

Efter Kappahl gick vi bort till Cervera, fick ju ett presentkort i födelsedagspresent. Det utnyttjade jag idag! Blev en traktörpanna med ett glaslock. Så nu kan jag laga fyllda lövbiffar med sås till min familj i framtiden.

Nu ikväll åt jag kycklinglår, potatis och sås, och vet ni vad? Jag lagade delvis maten själv och blev nöjd. Har som min mamma säger, ganska dåligt självförtroende när det kommer till att laga mat. Efter maten gick jag en promenad med Zimba, gör det för att stabilisera blodsockret efter maten. Nu klockan 20 ska jag titta på Vem bor här, sen när det är slut ska jag duscha och tvätta håret.

(For google translate, please press menu at the right side of the page and scroll down.)

#Bestofnouw #Veckansblogg #Blogoftheweek

Gillar

Kommentarer

Monika25
Monika25,

Oj hoppas det gick endå bra på sjukhuset

https://nouw.com/monika25/veckans-listan-37811501

nouw.com/monika25
Hannas krypin ,

Kan inte förstå att man som personal tvingar en patient att ha munskydd. Huvudsaken är att man som personal har det eftersom riktlinjer säger det.

hannafialotta.blogg.se