8 Saker som irriterar mig

Jag må framstå som en lugn tjej, men där finns saker som kan få mig att bli irriterad. Andra mer och vissa mindre, nedan följer 8 saker som kan få mig att bli irriterad.


Saker som fastnar...

Jag HATAR när saker och ting ska fastna, till exempel att pumpslangen fastnar i dörrhandtaget när jag går förbi, eller att väskans axelkedja fastnar mellan sätet och bälteslåset. Värst av allt är när hårborsten ska fastna i håret ner mot topparna.. Må ni tro att min dag kan bli förstörd!


Saker vill inte

Finns det något mer plågsamt irritationsmoment som när saker och ting INTE vill vad man själv vill? Jag har sämst tålamod och bråkar någon sak det minsta lilla med mig, så blir jag Hades x100

Rakhyveln knäcks

När min rakhyvel knäcks! Jag vet inte HUR många gånger hyveln har knäckts från ingenstans i duschen. Jag trycker inte, låter den bara glida lätt på benet, men nej! Den bestämmer sig för att knäckas mitt i allt! Hände senast i söndags, sa då lite halvt irriterat "Men intee nuu igeeeeeen!!"


När folk ställer till med oordning

Folk som rör mina saker och det blir kaos! Jag har absolut inga problem med om man letar efter en sak och det ser ut som innan, MEN ser det inte ut som innan. Då är jag väldigt irriterad och lär vara det tills det ser exakt ut som innan. #Alltskavaraperfekt


När folk anklagar en för att vara sur

Klassikern! När folk frågar mig varför jag är sur när jag inte är sur, men det slutar med att jag blir irriterad, Detta då de fortsatt älta "Jo du är sur!" "Se jag sa ju att du var sur!"


Människor som blockerar alternativt gör saker till egen fördel

Folk som går sakta, jag är den typen som går fort. Blir jag blockerad av en som går sakta så kryper det i mig då jag inte kan gå i den långsamma takten.

Sen har vi folk som ska köra över andra, bara den får fördelarna så är allt bra! Vi har nog alla stött på en och annan av den typen.

Sist men inte minst...folk som endast vill umgås med en för att snylta eller för att det går bra för en. Personen vill inte umgås med dig för DEN du är, utan för VEM du är.


Folk som ljuger

För mig finns det inget mer irriterande, förutom punkt 1,2 & 4, som när folk LJUGER en rakt upp i huvudet!


Folk som lever med sin mobil

Jag stör mig något enormt när folk går som zombies med sina mobiltelefoner, dem ser sig inte för. Till exempel går på gångvägen och tittar ner hela tiden, för att sen gå över vägen utan att se sig för. Då mobilen tydligen är viktigare än allt annat...De förväntar sig att andra ska se upp för dem. Har ibland haft lust med att fortsätta gå så man gått in i dem lätt & därefter sagt "Se dig för!", så de lär sig att TITTA var man går! En vacker dag smäller det kanske.

#bestofnouw #veckansblogg #blogoftheweek

Gillar

Kommentarer