15 saker ni kanske inte visste om mig

Hej!

Eftersom att jag fått många fler läsare tänkte jag köra en till ”15 saker ni kanske inte visste om mig”, hoppas ni tycker det är lika kul som jag!

1. Jag äter inte fisk, tycker inte om smaken!

2. Jag kan ibland ha svårt att få ner viss typ av mat, behöver inte vara äckligt. Men jag klarar inte av att svälja det, pasta är en typ (går oftst ner)

3. Jag har aldrig varit i USA, men är ett land jag skulle vilja besöka!

4. En gång när jag skulle köra bakåtmjukis själv på en träning, landade jag på ansiktet med böjd nacke. Sen dess har jag aldrig gått ner i brygga utan att någon håller under ryggen

5. Jag kan ha vissa kläder på mig som jag hade när jag gick i förskolan!

6. Jag kan ibland vara mästare på att få min vilja igenom

7. Jag sover inte lugnt, kastar mig åt sidorna hela tiden. Delar du säng med mig kan du räkna med att din yta är 50 cm!

8. Mina förebilder inom cheerleading är Gabi Butler & Erica Englebert, det är dem jag sett upp till under mina år som aktiv!

9. En rolig sak är att på vissa bilder liknar jag Gabi Butler, folk har ibland trott att jag varit hon och sagt saker som ”Åhh är det du?” ”Är det du som sitter där?” (Var lik henne hur hon såg ut som barn)

Bilden nedan är en ren kopia

10. Jag gillar att umgås med äldre personer, gärna 27-30 åringar. Känner oftast mer samhörighet med dem än andra i min ålder (missta mig inte❤️)

11. I sommras innan jag slutade på cheerleading, kunde jag sitta i jägarvilan i 5-6 minuter! Nu kan jag inte det längre hehe☹️

12. När jag var liten ville jag vara med i Lilla melodifestivalen, satt och skrev låtar också. Kan se om jag kan hitta en av dem i gömmorna!

13. Sen 8 års ålder fram till några år sedan älskade jag att sy, hade min egna lilla Victoria’s secret fashion show i vardagsrummet. Pysslade ihop vingar och sydde liknande kläder. Handsydde en kjol bland annat med polkagris tema, hela kjolen är täck med röd/silvriga paljetter!

14. När jag var mindre hade jag grå/gröna ögon, nu har jag mer gröna!

15. Ifall ni inte redan har märkt det så ÄLSKAR jag att sätta mig in i historiska händelser. Vill gärna besöka exakta platserna där saker och ting har utspelat sig! Jag blir alltid fascinerad av svärd & blod från 1400-1700-talet av någon konstig anlending. Samt kläderna från epoken!

(For google translate, please press menu at the right side of the page and scroll down.)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229