I torsdags kväll kom mamma & pappa upp till Stockholm för att hälsa på mig. Har varit ett par riktigt härliga dagar. Vi var i Nynäshamn på fredagen, solade & hade det gott. På kvällen åkte vi in till stan. Promenerade runt, åt god mat & drack gott. Igår åkte vi ut till Sandhamn. Riktigt härligt ställe! Sen när vi kom hem grillade vi & drack lite vin. Nu är det söndag morgon & de ska åka hem. Men om fyra veckor har jag semester så då ses vi igen!

/ s

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ibland handlar det om att ta tillvara på små fina stunder i livet.
Igår gick jag en lång kvällsrunda vid halv nio och det var fortfarande ljust ute.
Idag började jag morgonen med en celsius och en pw i solen bland vitsippor och andra vårtecken! Små saker som ger mig inspiration och energi!
/sLikes

Comments

En härlig dag börjar gå mot kväll! Har jobbat lite idag sen, städat, tvättat och fixat. Har nyligen varit ute på en lång pw efter en stund i solen. Älskar solen och celsius, numera livets dryck! Den är utan socker, utan kolhydrater och med fina vitaminer och koffein. För mig som inte är van vid koffein är det en riktig uppflyttare. Perfekt att dricka innan träning eller om man känner sig lite off.
Nu ska jag tillbringa kvällen i soffan.
/ s

Likes

Comments

rysningar och fjärilar i magen! Konstigt hur något som är på låtsas kan beröra en.
Jag har precis avslutat sista avsnittet av Gossip Girl, lite efter alla andra antar jag.
Men det är alltid samma känsla när sista avsnittet går mot sitt slut. Jag vill inte att det ska ta slut!
Men det betyder också att det är dags för något nytt att ta fart.

/ s

Likes

Comments

Idag har jag lyckats ligga kvar i sängen till klockan nio. Vaknar sex-sju även om jag är ledig. Fördelen med det är att man har god tid på sig och dagen känns längre.
Har börjat morgonen med en tallrik frukt och kesella vanilj. Ska snart ge mig ut i solen och ta dagens promenad.
Ser fram emot kommande två veckorna. För på torsdagkväll ska jag lämna Stockholm och köra till mina föräldrar i Småland och vara där till tisdag nästa vecka. Jag har inte varit hemma på tre månader så det ska bli kul att träffa familj, släkt och vänner!
Enligt väderprognosen ska det vara lite plusgrader i veckan med så jag har höga förhoppningar.

/s

Likes

Comments

Jag sitter nu med en bok om Stockholm och läser och skriver ner intressanta saker. Känner mig hur löjlig som helst men det är faktiskt intressant!
Ibland skulle jag vilja börja om skolan från början. I den åldern var man intresserad av att lära sig nya saker. Men nu är det annat, nu tar man själv tag i saker som man vill lära sig och det är roligt!
Nu kommer jag ha en lång lista med saker att se och göra i Stockholm och som kan vara bra att veta.

/ s

Likes

Comments

Om jag inte är helt ute och cyklar så är det så att för att bygga upp muskler, bli starkare så måste man bryta ner musklerna, vilket sker när man tränar. Alltså, brytas ner för att bli starkare.
Jag kan se samband med mig själv som person. Denna helgen har varit en lugn och lite ensam helg, som får mig att fundera på saker.
Det är när jag känner mig riktigt nere på botten och sedan inser att jag måste ta mig ur det som jag växer som människa. Alltså jag bryts ner och för varje gång blir jag starkare när jag tar mig ur det.
Alla motgångar medför alltid en ny erfarenhet, nya insikter som man kan ta med sig i framtiden.
/s

Likes

Comments

Jag har nästan aldrig varit stressad innan. Klart att om jag försovit mig eller liknande så har jag klart blivit stressad.
Nu vaknar jag innan klockan ringer och känner att jag inte har TID att ligga kvar till klockan ringer och känner mig direkt stressad. Förr skulle jag njutit av varje minut som var kvar.
Likadant på lunchen, när jag ätit upp och har en halvtimme kvar känner jag ingen ro i kroppen till att sitta kvar.
Det är mycket annat som sitter i huvudet och stressar mig hela tiden. JOBBIGT!
/ s

Likes

Comments

Har kommit på ett bra sätt att motstå sötsuget som gärna smyger in på kvällarna. Det är bara till att somna i soffan vid sju tiden och sova till det är dags att förflytta sig till sängen! Funkar utmärkt för min del!

/ S

Likes

Comments

Jag har kommit på mig själv i att man inte har gett personer en chans att visa vad som finns under ytan. Att man dömer allt för lätt!
Det finns så mycket människor med en så vacker insida och med ett hjärta av guld!
Har nu lärt av mina misstag!

/s

Likes

Comments