ONT I MAGEN

I lördags åkte Patrik och lämnade barnen hos Anette & Peter. Patrik åkte därefter iväg för att hjälpa sin morfar och jag gjorde mig i ordning i väntan på Emma, Anton & Simon. Dom plockade upp mig och vi åkte hem till Åsas mamma för att fira Åsa med en babyshower! Det var så mysigt att få fira henne och lilla bebisen som snart kommer! Jag hade fullt upp så jag tog inte ända bild haha!

Barnen sov över hos Anette & Peter så jag & Patrik fick en barnfri kväll och natt! Otroligt välbehövligt. Patrik lagade ryggbiff med egen rödvinssås, spetskål, sparris, haloumi ja, ni hör ju. Det var helt fantastiskt.

På söndagen kom barnen hem igen och mina föräldrar och Erik kom på fika! Alexander tyckte i sig bullar och var hur nöjd som helst. Stella fick en tröja som hon skulle ha på sig direkt (Hon har på sig den på förskolan idag också så det var ett gott betyg) och hon ville leka med Erik hela tiden.

Helgen har varit jättemysig men jag har varit så stressad och haft ont i magen hela tiden. Ska ha ett samtal med min chef idag om min arbetssituation då jag inte kan jobba med min närmsta kollega längre. Det funkar bara inte så jag hoppas att vi ska hitta en lösning. Annars så .. får jag väl börja leta nytt jobb. Vi får se efter mötet helt enkelt!

Gillar

Kommentarer