EN FIN HELG

Jag har haft en fullspäckad helg som verkligen gått i ett! Dock en väldigt roligt helg. I fredags kom ankan, Jenny och Adrian hem till oss lite spontant på middag. Barnen lekte ihop och var nöjda hela kvällen, precis som vi föräldrar hehe.

På lördagen kom mina föräldrar hem till oss och hämtade barnen! Stella och Alexander skulle sova över hos dem och Patrik & jag skulle ha en barnfri middag ihop med ankan och Jenny. Jag och Patrik storstädade nedervåningen och förberedde middagen så gott det gick innan Patrik åkte och hämtade ankan & Jenny! Det blev en superhärlig kväll med massor av god mat, tjöt och spel!

På söndagen sov vi ut, åt en god frukost, tog hand om all disk och åkte till affären för att handla inför veckan innan vi åkte hem till mina föräldrar för fika och hämta hem barnen.

På kvällen så krockade Stella och Frank (hur nu det ens är möjligt!?) och Stella gjorde en vurpa och slog i huvudet i golvet. Stackarn fick så ont och var väldigt ledsen. Hon blev lite gladare av att äta två glassar och hon fick sova i vår säng så att vi kunde ha lite koll på henne under natten i fall det skulle vara nåt. Men hon var pigg i morse och ville till förskolan så idag är hon och Alexander tillbaka efter en vecka hemma. Nu hoppas vi att vi slipper mer vab framöver!

Gillar

Kommentarer