BLANDADE BILDER FRÅN VECKAN

Natten till onsdagen förra veckan blev Stella sjuk. Hon hostade och hade det tufft med andningen. Hon hade förkylningsastma när hon var lite men det kommer mer sällan nu trots förkylningar. Men jag blev hemma torsdag och fredag med barnen. Två stökiga men ändå mysiga dagar. Vårt hem blir dock KAOS när vi vabbar haha! Barnen röjer som galningar och övervåningen ser fortfarande ut som ett bombnedslag. Men men man kan alltid städa en annan dag :)

När vi hämtade Alexander på förskolan i tisdags hade han ramlat och skrapat i näsan och dessutom sprungit in i en gunga och fått en liten bula i huvudet. Det är inte lätt att vara en liten vilding.

Självklart skulle vi äta våfflor på våffeldagen! Vi åt med sylt & grädde och det gick hem hos båda barnen. Det är kul när dom äter för just nu så verkar ingen av dem gilla mat alls om det inte är kex eller godis/chips ...

Igår åkte jag till Kungsmässan och köpte mig en ny vårjacka! Jag är så himla nöjd, behövde verkligen en ny. Blev en beige skjort-jacka från Kappahl. Tänkte haft den på mig i dag men självklart öser regnet ner. Köpte även lite påskris & björkkvistar inför påsk! Vi har tagit fram lite påskpynt i vardagsrummet men mer än så blir det inte förutom påskägg till familjen såklart! Ska hämta ut innehållet till Patriks påskägg i dag och han kommer bli så nöjd!

Gillar

Kommentarer