Hey

I dag har jeg og min familie været i Odense for at besøge min onkel og hans familie, men før det skulle vi lige shoppe og spise noget lækket mad på cafeen Marollo's. Rigtig god mad.
Så gik vi også lidt rundt i Odense gågade.
<3

Likes

Comments

Hey, jeg synes det ville være en god ide hvis mit første opslag på bloggen kunne omhandle lidt om min familie og lidt om mig selv.

Som nok i ved hedder jeg Sara og er 13 år gammel.
For to år siden flyttede jeg og min familie til Fyn i en lille by. Jeg bor sammen med min far, mor, storesøster og lillebror, og selvfølgelig min hund Rosa.

I min hverdag går jeg, som sagt i en helt almindelig folkeskole sammen med mine venner og veninder. Jeg er den type person som elsker at gå i skole og nyder tiden når jeg er der. Efter skole er jeg nok sammen med veninderne et sted. Hvis jeg ikke er sammen med dem, fortrækker jeg at ligge i min seng med min telefon, men selvfølgelig også familien.

Med sport, jeg har gået til håndbold men fandt ud af at det ikke var noget for mig. Jeg træner hjemme i min stue nok for det meste sammen med min far, søster og lillebror. Min mor er ikke lige den type der træner;)

Likes

Comments