Vit choklad-kladdkaka i ägg med hallon

Smarrig och lättfixad påskdessert! 🐥

Vitchoklad-kladdkaka i ägg

Ca 8 st

100 gram vit choklad

100 gram smör

1 dl socker

0,5 dl vetemjöl

1 ägg

Sätt ugnen på 185 grader (varmluft). Smält smöret i en kastrull. Bryt chokladen i mindre bitar och smält i smöret. Tillsätt socker och vetemjöl. Blanda i ägget och rör tills det blir en jämn smet. Sprits i smeten i rengjorda äggskal eller andra små ugnsfasta formar. Grädda i ca 10-12 minuter.

Servera med hallon.

🐣

Gillar

Kommentarer

beattriicee
beattriicee,
Men gud så spännande! 😍
nouw.com/beattriicee
Johannagrahn
Johannagrahn,
carroat
carroat,
Åh så gott! 😍
nouw.com/carroat