Vedugnsbakad pizza

Innehåller affiliate-länkar

Självklart blev det pizzalördag även denna helg! Men den här gången med egengjord långjäst (48 timmar) pizzadeg från Zeta. Och med en nyinköpt pizzaspade från Lyckas med mat istället för vårat tidigare hemmabygge. 🤪 Såååå mycket enklare!

De yngre hade önskemål på kebabpizza och själv önskade jag kräftor så menyn har utvecklats ytterligare. Vi hittade färsk kebab på Ica som var så mycket bättre än den frysta som vi tidigare använt. Med tomatsås i botten. Liten mozzarella, tunt skivad gul lök, kebabköttet och sen vit kebabsås på toppen vid servering blev det hur smaskigt som helst!

Kräftpizzorna fick en grund med créme fraîches som toppades med kryddost och kräftstjärtar. För att till sist pyntas med några dillvippor.

Nom! Nom! Nom!

Tidigare pizzakvällar kan du se

HÄR Och HÄR

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
esmeraldaa
esmeraldaa,
Men åh vad gott med kräftpizza!
nouw.com/esmeraldaa