Vad hände här?!?

Igår när vi var på väg hem från påskfirandet på västkusten utbrast jag plötsligt: - Man kan nästan se hur träden slår ut!!! Solen sken och det gröna knopparna nästan vibrerade av vårlust..... Sen kom snökaoset!!! ;P Och imorse när man vaknade låg snön vit på backen. Ironisk nog skulle jag dessutom skjutsa iväg (eller snarare sitta bisittare) när äldsta dottern skulle iväg till sin Risktvåa och halkkörning. Det hade ju egentliget räckt med att vi sladdat runt i kvarteret.

Jag hade dessutom laddat för att äntligen få sätta igång med trädgårdsblomstret och var extra glad över att ha fått "ärva" eller snarare förbarma mig över påskutsmyckningen som vi hade i huset på västkusten och som säkerligen skulle ha avlidit innan vår återkomst i början av sommaren. Man hade ju liksom räknat med att en sen påsk var en garanti för att efter den, direkt få sätta spaden i marken och börja plantera. Men tji.... Kung Bore still going strong! Som tur var hittade jag en kvarglömd skål med tidigare smält choklad som fick bli grunden i ett vårligt "gofika" tillsammans med vackra pensér.... när det äntligen var dags att hämta hem dottern från halkbanan...... Klart något värt att fira!!! :)


Vårlig VitChoklad de Luxe

Vitchoklad

Rostad Kokos

Obesprutade Pensér

Fling Salt

Smält chokladen och bred ut över ett bakplåtspapper. Fördela Kokos, blommor och Salt över chokladen och kyl för att stelna.

Gillar

Kommentarer