Uppladdning

Japp, så nu är den igång!!!

”Löparhösten”!!!

Den här söndagen blir det early bird med Sthlm Urban trail och nästa lördag ”nattsudd” med Midnattsloppet.

Helgen efter det är planen att köra ett litet triathlon.....Väldigt mycket roligt att se fram emot trots att löpträningen inte direkt blivit särskilt prioriterad denna sommar.

Jag och kära maken gav oss iallafall ut på veckans andra lilla löprunda igår med efterföljande bad. Galet jobbigt i löpspåret inte minst på grund av värmen men ljuvligt skönt efteråt!!!

Och extra guldkant med efterföljande svalkande bad och snabblagad mättande pasta!!!

Det ska vara gott och härligt att leva!Den 12 augusti 2018 är det dags för andra upplagan av STHLM Urban Trail, en unik löparupplevelse mitt i city som skapade succé bland löpare och i sociala medier första året.

Evenemanget startar och har målgång på en av Stockholms vackraste platser, Galärparken på S��dra Djurgården. Ett område som är enkelt att ta sig till och från. Här kommer vi peppa igång alla löpare innan start och efter genomfört lopp väntar mysigt After Run.

Banan är cirka 10 kilometer och tar dig genom stadens gator, gränder och trappor. Du springer inte bara förbi, utan in i och igenom ett gäng kända och okända byggnader. Under STHLM Urban Trail 2018 kommer det att vara en mix med gamla och nya byggnader. Med STHLM Urban Trail garanterar vi en löparupplevelse utöver det vanliga. Du får känna doften av asfalt i morgonsol, låta handen löpa längs världskänd ledstång, trippa uppför välnötta trappsteg och svettas i byggnader mer vana vid parfym, smink och hornbågade glasögon. Efter loppet njuter vi tillsammans av en riktigt god frukost.

Anmälan till STHLM Urban Trail


Barnsligt enkel pasta med sås som man lätt svänger ihop vid tidsbrist.

Pasta med skinksås

500 gram Spagetti

500 gram Kassler

Smör (mjölkfritt)

1 Köttbuljong

3 dl Imat (havregrädde)

Salt & peppar

Ruccola

Koka spagettin enligt anvisning. Skala kasslern och skär den i mindre bitar. Stek i smör. Tillsätt buljong och Imat och låt koka ihop. Smaka av med salt och peppar. Servera förslagsvis med ruccola.

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
👟👟 då ses vi på söder på lördag
nouw.com/stenhagenbettan
saraboman
saraboman,
Härligt!!👟👟😃👍🏼
nouw.com/saraboman