Ugnsbakad torsk med gyllenbrynt smör

Ugnsbakad Torsk med gyllenbrynt smör & pressad potatis
Torsk
Salt & peppar
1/2 Citron saft & skal
vitt vin
Ca 1 msk smör
Mospotatis
Ca 150 gram Smör
Sockerärtor
Sugerpies
Rädisor
Ca 1 tsk Smör
Sätt ugnen på 125 grader. Lägg torskbitar i en ugnsfast form smord med lite smör. Salta och peppra och slå i en skvätt vitt vin tillsammans med citronskal och saft. Täck formen med plastfilm och baka av i ugnen i ca 10 min.
Koka potatis och pressa med hjälp av en potatispress.
Koka smöret tills det blir gyllenbrunt
Koka bönorna i lättsaltat vatten med lite smör i ca 1 minut, lägg i skivade rädisor, koka 1/2 minut till och häll av
Lägg upp och servera

Gillar
Kommentarer
