Två år till...

I onsdags var det då åter dags för årsmöte för Mental Health Run. Jag kan faktiskt inte riktigt förstå att det gått ett helt år sen sist och jag minns spänningen jag kände då. Supernervös inför vad jag hade gett mig in i..... (läs mer här).

Men nu har det som sagt gått ett helt år och jag har sen dess varit med att på ett mirakulöst sätt anordna ett välgörenhetsevent och lopp med fantastiskt resultat. Mitt i en pågående pandemi dessutom. Gaaaalet! Och något som verkligen måste tilläggas är att vi i styrelsen lyckats med detta utan mer än några enstaka fysiska träffar på grund av rådande restriktioner. Och på grund av samma anledning, fick vi inte heller denna gång samlas allihop på en och samma plats. Det är verkligen något som känns väldigt tråkigt. Att inte ha kunnat fira och avsluta vårt gemensamma arbete tillsammans med dem som nu har valt att ta ett steg tillbaka från styrelsen och inte heller kunna välkomna våra nya styrelsemedlemmar på ett välförtjänt sätt. Med det vill jag också avslöja att jag själv har fått det glädjande beskedet att få sitta kvar i styrelsen i två år till och dessutom avancera till en ordinarie ledamot. Något som jag är väldigt glad för. Det var också en lättnad att inte behöva känna nervositeten likt förra året. Nu vet jag lite, lite mer om vad uppdraget innebär.

Så nu är det dags att blicka framåt på:

Mental health Run 2021!

Och tillsammans med några gamla och några nya kollegor kommer det med all sannolikhet bli ett lika spännande år och förhoppningsvis minst lika lyckat. Förhoppningsvis också utan att sitta i greppet på en pandemi allt för länge.

I morgon startar vi upp mot vårt gemensamma mål med heldagskonferens. Så ingen latlördag att vänta direkt......men känslan är riktigt bra!

En annan sak som är bra är att även du kan vara med och göra en fantastisk insats för både dig själv och för andra bara genom att vara lite fysisk aktiv! Hur bra låter inte det? Anmäl dig här nedanför!

Väl mött!

❤️

Mental Health Run

Ett välgörenhetsevenemang för att synliggöra hur viktigt fysisk aktivitet är för den psykiska hälsan.

Save the date!

Datum: På plats, Lördag 2 oktober Fältet nedanför Sjöhistoriska Museet, Djurgården, Stockholm

Virtuellt: 2 oktober - 10 oktober Där du befinner dig

Längd: Från 2,5 km

Gillar

Kommentarer

Jovana
Jovana,

Men wow! Skickade detta till min chef nu! Vi jobbar med psykiska ohälsa! 🤩

nouw.com/jovana
saraboman
saraboman,
Åh vad roligt! Du får gärna höra av dig om du är intresserad av att veta mer! 😊
nouw.com/saraboman
christelovergaard
christelovergaard,
saraboman
saraboman,
Ellerhur! 😊
nouw.com/saraboman
Evaeliasson
Evaeliasson,

Mycket bra sak 😊

nouw.com/evaeliasson
saraboman
saraboman,
Det tycker jag med! 😊
nouw.com/saraboman