Toalett med fågelkvitter

Vem kunde ana att jag skulle bli en toalett-recentsent? 😂😂😂 Jag har ju gjort ett blogginlägg om en 🚽👍🏼 toalett tidigare HÄR och känner mig nu manad att göra ytterligare ett. Egentligen kanske det inte är så konstigt. De som känner mig lite närmare är nog ganska bekanta med att jag allt som oftast är lite kissnödig. Jag tror det grundar sig i en uppfostran där man uppmanats ett toalettbesök vid varje ”miljö-ombyte”. Hur som helst så var jag med äldsta dottern till Liljeholmen häromdagen för ett läkarbesök. Och tidiga som vi var så satte vi oss och tog varsin kaffe. Efter det sökte vi oss ganska så naturligt till en vattenklosett.

12 kronor vill de ha för besöket. 💸💸💸

Dyrt kan man tycka men med facit i handen var det kanske väl värt upplevelsen. En rymdlik miljö välkomnade och när man klev in på toaletten ackompanjerades man plötsligt av fågelkvitter. Bara det lustigt i sig... Man blev dessutom erbjuden diverse service där det bland annat fanns en maskin där det gick att mäta blodtrycket!!! Allt detta för ”bara” 12 kronor!!!! Och jag som ”bara” var kissnödig!!! 😂😂😂


Välkommen till ONE HUNDRED Restrooms, ett nytt smart toalettkoncept med fokus på välmående och service!

One Hundred Restrooms erbjuder fräscha toaletter inklusive handikapptoalett. Här finns även ett familjerum med skötbord och sittplats med möjlighet för exempelvis amning och mikrovågsugn om du vill värma välling eller barnmat. Även en beauty- och groomingdel samt en automat för hygienprodukter som blöjor, tamponger och plåster. Dessutom finns en så kallad Self Check Station – en tjänst där du exempelvis kan kontrollera ditt blodtryck.

❤️

Gillar

Kommentarer