Supersurt!

Är man sugen på något extra surt, egenhändigt smask, utan tillsatt socker, blir de här godingarna det perfekta valet! Äldsta dottern var väl måttligt road över "sötsaken" innan hon kom över dippskålen med det syrliga överdraget....därefter hade hon svårt att sluta!!! :)

Mangogelé med surt pulverdipp

6 Gelatinblad

2 dl osötad Mangojuice

2 tsk Citronsyra

Serveringsdipp

2 msk Potatismjöl el Arrowrot

1 tsk Citronsyra

Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten. Värm hälften av mangojuicen och smält ner gelatinbladen i den varma vätskan. När allt blandats, häll i resten av juicen och citronsyran. Häll upp i en form ca 10 x 20 cm som är klädd med plastfolie. Låt stelna ca 1 timme i kylen. Skär upp gelén i bitar och doppa vid serveringen i pulver dippet. ( Doppas de för tidigt kan de lätt bli aningens "uppblötta" och lite saggiga.... )


Gillar