#STHLM Urban Trail

Morgonstund har guld i mund. Ett vackert Djurgården i söndagsmorgonen och vädret på vår sida. Mängder med glada och springsugna människor som mötte upp vid Galärparken. Taggade inför i STHLM Challenge lopp nr 3.

STHLM Urban Trail.

Och precis som förra året blev loppet en positiv upplevelse med glada löpare som i behaglig takt nyfiket tog sig runt i Stockholms asfalts djungel. Banan är cirka 10 kilometer och tar dig genom stadens gator, gränder och trappor, (trappor, trappor..... och... skrev jag trappor???) Du springer inte bara förbi, utan in i och igenom ett gäng kända och okända byggnader i stan. Årets löpning gick genom Vikingamuset, Skansen, Armémuseum, Biografen Rigoletto, Mood galerian, hotell Down Town Camper, Musikaliska akademin, Nordiska museet och avslutades tillslut med en språngmars genom restaurang Josefina. Där man även kunde få ta sig ett dopp i poolen.

En second breakfast på det!!!!

Sen är det bara "slutet" kvar... STHLM Challenge 2018 avslutas med nya STHLM X ploration Run, den 20 oktober 2018. I STHLM Xploration Run får du springa runt och uppleva Södra Djurgården genom att välja en av tre banor med unika kontroller. Och det är inte bara kartan som hjälper dig hitta den snabbaste vägen mot mål. Längs banan kommer du att möta fysiska utmaningar och andra klurigheter som tar dig vidare till nästa kontroll. STHLM Xploration Run är minst sagt en spännande utmaning och en unik upplevelse. Missa inte chansen, för ”STHLM X” är ett evenemang som byts ut varje år.

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Ser jätteroligt ut
nouw.com/stenhagenbettan