Som en gåva från ovan


Om si så där 10 veckor är det dags att springa Marathon enligt planen.... sen typ två veckor senare det galna stafettloppet Ragnar Lake. Och nej, upplägget med tränigen har tyvärr inte följt samma plan. Och precis som ”alla andra” skyller jag det mesta på ”tidsbrist”. Är fullt medveten om att det egentligen handlar om att prioritera och jag har helt enkelt prioriterat annat. Men än finns det hopp! I helgen klev jag och kära maken på ”sista chansen” och det 10 veckor långa träningsprogrammet för att klara de 4,2 milen och idag hade jag lägligt, dessutom en löprunda bokad med en av de bästa löparvännerna. Förra året började vi träna lite smått tillsammans med rundor på Djurgården och tänkte att det var ett bra upplägg även iår för att få fart på träningen. På väg ner mot Djurgårdsbron diskuterade vi vårt stora behov av komplettarande träning och stretch och hur jobbigt det var att komma igång med det också och plötsligt föll våra blickar på en skylt utanför Oscarskyrkan.

Yoga!

Gratis!

NU!!!!

Det var ju som att få svar på sina böner direkt!! Vi kunde ju inte göra annat än att gå in och placera oss på varsin matta.

Fantastiskt bemötta och med härligt utstretchade något möra kroppar lämnade vi sedan för att fortsätta vårt egentliga uppdrag! Helt fantastiskt att det finns erbjudande som detta!!!!!

Vi lär garanterat komma tillbaka!

❤️


Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Var ska du springa maran?
nouw.com/stenhagenbettan
saraboman
saraboman,
Stockholm 😃
nouw.com/saraboman