Sn��storm & Varm Choklad

Så lycklig över att det var uppehållsväder igår. Galen blåst men ingen snö! Vi ägnade hela dagen åt att hjälpa äldsta sonen med sambo att flytta. Hans tredje flytt och hans fjärde boende på ett år!! Galet! Men nu hoppas vi verkligen att de har kommit HEM för att stanna! En aldeles egen, jättemysig lägenhet i en helt ny stad. Uppsala!! Ska bli väldigt spännande att utforska platsen närmare. Som redan sagts, 2018 verkar verkligen bli ett spännande år!!

Och så kom snön!! En snabb hundpromenad och när vi började närma oss vår gata började flingorna yra i luften. Medans äldsta dottern åkte iväg för att hämta hem lillasyster från skolan värmde jag upp mjölk och förberedde lite mys med varm choklad. Passade på att lyxa till det med vispad grädde som var kvar från helgen och minimarshmallows som jag hittade i ett skåp och som slungades ut över bänken när jag väl fick upp påsen. Lagom estetiskt.

Planen var att ta en löptur idag. Får se hur det blir med det.

❄️❄️❄️

Varm Choklad

5 dl mjölk

100 gram mörk choklad 70 %

grädde

marshmallow

För exrta "sting" kan man tillsätta

0,5 tsk kanel och eller

0,5 tsk cayennepeppar

Lägg choklad (och kryddor) i botten på två muggar. Värm mjölken och häll över. Rör om och låt stå en stund. Vispa grädde och toppa med. Strössla över marshmallows.


Gillar