Smulpaj med rabarber

Rabarberpaj
500 gram rabarber
4 msk strösocker
0,5 -1 msk potatismjöl
0,5 tsk vaniljpulver

3 dl vetemjöl
2 msk strösocker
150 gram smör

Sätt ugnen på 175 grader (varmluft). Skär rabarbern i mindre bitar och lägg dem i botten på en pajform. Strö över potatismjöl, vaniljpulver och strösocker och blanda runt. Mixa eller nyp ihop vetemjöl, strösocker och smör till en smuldeg. Täck rabarberns med degen och grädda i ugnen ca 25-30 minuter. Servera förslagsvis med glass, grädde eller vaniljsås.

Mums! Mums! Mums!

Gillar

Kommentarer

msahakangas
msahakangas,

Åh rabarberpaj är verkligen en favorit på sommaren!

nouw.com/msahakangas
Ingajohansson
Ingajohansson,