Slottslyx, bubbel och influencers

Förra fredagen inledde vi vårt Silverbröllopsfirande. Tiderna är ju som de är och det känns inte direkt läpligt att samlas till något större gemensamt firande som egentligen var tanken. Så kära maken och jag beslutade Oss för att fira lite mer långdraget och har bokat in några mysiga sammankomster här fram över på tu man hand istället. Och först ut blev Ulfsunda Slott.

Ulfsunda Slott är beläget mellan Bromma flygplats och Stockholm city med närhet till till tvärbana, tunnelbana och buss vilket gör det väldigt lätt att ta sig till. Själv tog jag självklart min springare, (läs cykel) dit. Då det dessutom finns ordentliga gång och cykelbanor som främjar den fysiska aktiviteten. Ulfsunda är en del av Stockholm meeting selection och Staycation Stockholm - som är en värld av olika staycations och weekends i närheten av Stockholm och i deras samling av slott och mötesplatser räknas Ulfsunda Slott som deras lilla juvel i kronan. Just nu har de för övrigt fantastiska sommarerbjudande på 25 % om du anger bokningskod: STAYCATIONSTHLM på alla anlägningar och jag kan verkligen rekomendera en natt eller två!

Vi anlände Slottet tidig eftermiddag och eftersom ingen av oss hunnit äta lunch beställde vi en chark och ostbricka att mumsa på. På slottsgården stod fyra tält uppstälda och vi tog skydd för solen i ett av dem. Ett par med en väldigt söt hund anlände strax efter och slog sig ner i ett annat. Hundar är nämligen mer än hjärtligt välkomna på alla anläggningarna och kan dessutom få ett aldeles eget paket " – En hund är en del av familjen och ska därför vara ett självklart sällskap när man vill unna sig livets goda"

När vi var nöjda gick kära maken för att checka in och jag satt kvar och bara njöt av miljön. Efter en liten stund kom en från personalen fram och la två filtar vid vår loungegrupp och sa lite ursäktande ”Instagram-vänliga filtar”. -det kommer sånna här influensers”. Skämtsamt tänkte jag för mig själv " men inte ska väl jag...." ☺️😂 men blev ju samtidigt väldigt nyfiken på vem som skulle dyka upp.

Efter att ha kollat in rummet tog vi en promenad i närområdet, ner till vattnet. Måste väl här också kommentera rummet som var, vad kan man säga, väldigt fint men samtidigt väldigt.... intressant. Glasad vägg mellan sov och badrum fick en att lyfta på ögonbrynet må jag säga. Spektakulärt om inte annat. Lyxiga badprodukter från Rituals lockade till morgonbad och då måste jag erkänna att det var väldigt trevligt att ha kära maken som sällskap från sängen bakom glasrutan. ☺️💕

Innan middag var det livemusik på slottsgården och vi inledde kvällen med varsitt glas bubbel. Ulfsunda slott går även under namnet "Champagneslottet" och måste ju få leva upp till sitt rykte.

🥂

Middagen följde inne på slottet och levde upp till förväntningarna och kvällen avslutades åter på slottsgården med varsitt svalkande glas i sommarnattsvärmen. Gudomligt sköna sängar stod för nattsömnen och hade de gått att smussla med sig dem hem hade jag defintivt gjort det.

En vistelse att minnas helt klart!

❤️


Våra tidigare vistelser inom Staycation Stockholm:

Rosersbergs Slott

Skytteholm

Undrar du vem influencern var (om det nu inte var jag....) 😉

Pappa, pappa, dotter som också var ute på "staycation-turne"."staycation-turne". ☺️

💕

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Vilken härlig plats att få fira sin kärlek
nouw.com/stenhagenbettan