Salader, sallader och sallader

Det är väl ganska enkelt att komma fram till den slutsatsen att jag är väldigt förtjust i sallader av olika slag. Det är väl för att det är väldigt enkelt att göra, väldigt gott och dessutom oftast väldigt vackert. Allt som oftast börjar jag med någon form av salladsbladsbas. Ruccola, spenat eller någon annan färdig bladsalladspåse, om man inte har lyckan att kunna självplocka från sitt eget land. Sen brukar jag lägga på någon rotfrukt eller grönsak som jag lagt ner lite extra arbete och kärlek på. Grillade nektarinen, kokta rödbetor eller som idag, stekta och honungsglacerade päron. Vill man ha ytterligare grönsaker i, så är det bara att ösa på med vad man har och gillar .För att sedan sätta extra piff brukar jag lägga till en god ost, feta, ädel, get.....och sen toppa hela härlighten med nötter, frön och eller torkad frukt eller örter.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229