Rusta för Jul

Det börjar verkligen bli mörkt ute nu och jag såg faktiskt årets första adventsstake i fönstret här om morgonen. Måste erkänna att det pirrade till lite extra i kroppen... och som ett brev på posten lanserade Rusta sitt julsortiment i början på veckan

"Råd bot på vintermörkret med dekorativa slingor, ljusträd, stjärnor, stakar och fantasifulla akryldjur från Rusta! "

Den bjuder bland annat på mängder av lysande julnyheter som skapar magisk stämning både inom- och utomhus.

Själv är jag vansinnigt förtjust i ljusslingor och önskar alltid att jag kunde pynta huset och trädgården mer. Jag älskar att åka på jakt efter "julhus" och även om jag själv är mer för den stilrena sobra utsmyckningen tycker jag att det är jättekul att spana på dem som går "all in" med färgsprak, pompa och ståt. Tycker att det faktiskt är lite av en mänsklig plikt att hjälpa till att ge ljus åt årstidens mörker. Man behöver inte vara "julnörd" för att pynta med ljus. Man behöver ju inte ens ha en stjärna eller stake om man inte vill. Och på Rusta kan man ju verkligen välja och vraka när det kommer till belysning......då deras redan breda sortimentet av lekfulla akryldjur utökas med söta småfåglar, hjortar och ekorrar, så det borde verkligen finnas något för alla!

Och för dem som är som jag och gillar just julbelysning finns flera stämningsfulla nyheter som lyser upp inomhus. I år kommer träljusstaken Ludvika även i grått, och adventsljusstaken och storfavoriten Norsbo finns numera att hitta i kombinationen svart och guld. Dessutom fortsätter Rustas samarbete med formgivaren Håkan Svennesson, där de nya adventsljusstakarna Solbacka, Nyfors och Isala får ta plats i sortimentet.

"- Vårt designsamarbete gör det möjligt för oss att erbjuda snygg design till ett lågt pris. Ljusstakarna har ett modernt och skandinaviskt uttryck och är unika för Rusta", säger Annica Nyström, Kategorichef Jul.

Rusta bjuder även på en stor variation av material så som betong och sammet men även handgjorda adventsstjärnor i återvunnet bomullspapper. Färgskalan går åt det djupare hållet med vinrött, skogsgrönt och midnattsblått men även i traditionellt rött och skandinaviskt "ljust och fräscht".

Rustas julbelysning finns i varuhusen från vecka 38.

Ho! Ho! Ho!

🎅🏽

Gillar

Kommentarer