Pumpkincheesecake i burk

Innehåller affiliate-länkar


Pumpkincheesecake i burk

ca 15 Digestivekex

25 gram smält smör

200 gram Philadelphiaost

1 dl pumpapuré

2 dl vispgrädde

1 tsk vaniljsocker

0,5 dl socker

1 tsk mald kanel

1 tsk mald kardemumma

0,5 tsk mald ingefära

0,5 tsk mald nejlika

0,5 tsk riven muskotnöt

Topping:

2 dl vispad grädde

Strössel (kan du hitta HÄR)

Smält smöret. Krossa kexen och blanda med smöret. Häll blandningen i botten på burkarna. Blanda ihop Philadephiaost, pumpapure, socker och alla kryddor. Vispa grädden och vänd ner i färskostblandningen. Häll i burkarna över kexblandningen. Vispa resterande grädde och toppa med. Strössla över strössel.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229