Pumpapimpad kålsallad

En härligt höstinspirerad sallad som passar till det mesta, både till vardag och fest! Färgglad och full med vitaminer och andra nyttigheter.....knaprig och ändå lite lyxigt krämig med ädelost.


Pumpa Pimpad Kålsallad

Ruccola

Quinoa

Rödkål

Brysselkål

Valnötter

Granatäpple

Matpumpa

Ädelost

Rapsolja

Olivolja

Balsamico vinäger

Senap

Honung

salt & peppar

Koka quinoan enligt anvisning på förpackningen. Blanda ihop ungefär lika delar (ca 1-2 msk) av senap, olivolja, vinäger och honung till en dressing. Smaka av med salt och peppar. Skär rödkålen tunnt och lägg sedan för att marinera i dressingen. Ansa och dela brysselkålen. Stek lätt i rapsolja och smaka av med salt och peppar. Rosta valnötter i en panna. Dela och ta bort kärnorna ur en pumpa. Gröp ur innehållet med en sked. Dela på granatäpplet och slå ut kärnorna. Grunda en skål med ruccola och quinoa. Toppa med marinerad rödkål, stekt brysselkål, rostade valnötter, granatäpplekärnor, pumpa och smulad ädelost. Blanda ihop till en läcker sallad.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229