Psykisk ohälsa kan drabba oss alla!

Trots rejäla motgångar iform av en pandemi är det i helgen, äntligen dags!! Något som vi jobbat vansinnigt hårt med i styrelsen för Mental health run!!

Ett lopp som är helt fantastiskt!! Du kan gå, jogga, rulla eller springa!! I egen takt var du vill i världen och hur långt som du själv behagar! Anmäl dig och en kompis eller hela din familj och ta en friskus tur nu i helgen som inte bara gör gott för din egen kropp och knopp utan även hjälper till att förändra något större!

Varför ska du vara med? Förutom att det är vasinnigt enkelt, härligt och kul....?

Psykisk ohälsa kan drabba oss alla, majoriteten av alla människor berörs själva eller som närstående. Vi vet också att männniskor med psykisk ohälsa får sämre vård, diskrimineras och, i onödan, dör betydligt tidigare än andra människor. Det går att ändra på! Psykisk och fysisk hälsa hänger ihop och vi vill verka för rörelse, gemenskap och glädje.

I detta lopp ska alla kunna delta. I detta lopp möts vi alla på lika villkor oavsett bakgrund, ekonomiska förutsättningar, sjukdom eller motionsvana. Vi är inte vinstdrivande utan vårt eventuella överskott går oavkortat till psykiatrisk forskning.

Vi vill leva i en värld där alla har rätt till god hälsa, där ingen behöver känna skuld för sig själv och sin sjukdom. Du kan med loppet skapa en plats där du har rätt att vara den du är och där allas berättelser är lika viktiga.

Tack för varje steg du tar.

❤️

Mer information finns HÄR

Gillar

Kommentarer