Perfekta kläder för ett fysiskt aktivt liv

Innehåller affiliate-länkar

Jag tror inte att jag är ensam om att uppleva att väldigt mycket känns väldigt, väldigt tråkigt just nu.... Allt man hör är: håll i och håll ut!!! Vilket suger så enormt mycket energi!!! 😬 Hur ska man egentligen orka? Julpynt i all ära men det behövs något mer! 🤪

🎅🏼

Många forskare anser att fysisk aktivitet är den enskilt viktigaste handlingen för att höja livskvaliteten och fysiskt och psykiskt välmående. Att stärka sig biologiskt leder ofta till bättre känslomässig stabilitet, ökad motståndskraft mot depression och ångest, förutom den eftersträvansvärda bättre fysiska hälsan. Du minskar dessutom sannolikheten för framtida sjukdomar, du kommer att orka mer, din sömn och ditt humör kommer också att bli bättre.

Om du kan börja med måttlig motion har du mycket att vinna. Motion rensar kroppen på stresshormoner och stärker kroppen generellt mot påfrestningar. Och försök att undvika tankefällan allt det är allt eller inget som räknas. Det viktigaste är att motionerar regelbundet med måtta. Välj en motionsform som du tycker är rolig, men var inte för ambitiös i början. Det är som sagt viktigare att motionen blir av, än att du har storslagna visioner.

Själv tycker jag att det är väldigt tillfredsställande att springa. Vilket är ett relativt enkelt sätt att motionera på som inte heller behöver kosta en massa. Det viktigaste är ett par bra skor. Sen kan man självklart roa sig med mer exklusiva detaljer som självklart också kan fungera motiverande. Som nya träningskläder, en träningsklocka, musik i öronen och så vidare. Och springer du när det är mörkt - Använd Reflexer!

Nu lyder rekommendationen att man ska undvika gym men hemmaträning är inte att förakta. Kroppen är et fantastiskt träningsverktyg i sig och vill man öka på motståndet är gummiband en jättebra idé. Det finns också jättemånga bra pass på nätet som man kan följa.

Personligen tycker jag trots allt att promenaden är den ultimata fysiska aktiviteten! Förena nytta med nöje och dessutom frisk luft. Sköna kläder är även här ett plus! Träningskläder under en lång varm täckkappa är helt underbart! Precis som sköna skor.

Gillar

Kommentarer

HandlaSmart
HandlaSmart,

Så fina bilder och bra tips 😊

nouw.com/handlasmart
StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Bra tips du kommer med

nouw.com/stenhagenbettan