Nya mål i vardagen

Och så var man tillbaka på jobbet efter lång och härlig ledighet och försöker skapa sig en ny och hållbar vardag. Nytt år ger en naturlig nystart och man får lite av chansen att göra om, göra rätt eller bara helt enkelt göra annorlunda. Började med att gå av ytterligare en busshållplats tidigare på väg till jobbet och på så sätt tjäna in ca 1000 steg till på aktivitetskontot. Så stolt att jag lyckades hålla mig till min förlängda morgonpromenad hela hösten och ser med spänning fram emot om jag lyckas att vidhålla även detta mål under våren.

Nya uppdrag, aktiviteter och tider att förhålla sig till kräver också sin planering och det är inte alltid lätt att få hop livspusslet. Den egna träningen är ofta det som först olyckligtvis faller bort. Vilket I sin tur också påverkar förmågan att pussla vidare väldigt negativt. Att vara uppmärksam och verkligen försöka ta till vara på möjligheterna till egen träning är ett annat mål som jag hoppas ska uppfyllas. Energi ut, energi in helt enkelt. Med andra ord - hållbart.

Hållbart och att inte slösa är ju begrepp som cirkulerar mest hela tiden och precis som förra året gör vi ett nytt tappert försök att inte köpa nya påsar vid varje handling... Här är det största problemet att få tillbaka de använda påsarna till bilen efter att de packats ur. Vilket vi nu förberett genom att lägga så många påsar vi kan i bilen redan nu vid start.... för att sen försöka cirkulera dem vidare på samma vis.

Och på inköpslistan när vi handlar med våra, förhoppningsvis, gamla påsar, står ju, som på så många andras inköpslistor för 2020- mera grönt!

Onsdag

Morgonpromenad ☑️

Återanvända gamla påsar ☑️

7,4 km Löppass ☑️

Spagetti & köttfärssås

ruccola, majs och vitkålssallad ☑️

Hittills ser det ju ganska bra ut... men så är denna vecka en riktig mjukstart också. Nästa vecka börjar det verkliga allvaret.

💪🏼👊🏼👍🏼


Gillar