Nordic superfood

Samarbete med Nordic Superfood by Myrberg

I samarbete med @nordicsuperfood har jag fått möjlighete att prova deras produkt "Nordic Beauty Remedy". Nordic Beauty Remedy är en multifunktionell hälso och skönhetsprodukt med många unika hälsoeffekter på en och samma gång! Som bland annat:

*Motverkar åldringsprocesser genom att att minska oxidativ stress

*Främjar tarmhälsan

*Reducerar rynkdjupet, förminskar fina linjer och celluliter

*Stressreducerande och bidrar till normal kognitiv funktion

*Bättre nagel och hårkvalité

*Bidrar till sköldkörtels och övriga hormoners normala funktion

*Kan bidra til att gå ner i vikt

Den består av marint mikrohydrolyserat kollagen från Norsk viltfångad torsk, ekologiska alger och bärpulver från vilda nordiska blåbär, aronia och svarta vimbär.

Produkten intas dagligen via engångportioner och har en god smak av blåa bär. Kan blandas med varmt eller kallt vatten, men även användas i youghurt, gröt smoothie eller juice. Produkten är 100% fri från tillsatt socker, gluten och laktos.

Personligen är jag väldigt dålig med skönhetsprodukter. Tycker att det är vansinnigt jobbigt att utföra långa skönhetsritualer och smörja in mig. Men samtidigt är jag väldigt nyfiken och likt många andra alltid lite på "jakt" efter något mirakelmedel som gör en "fantastisk" ...särskilt så här när vintern tränger sig på och man blir rysligt blek om nosen och framför allt håret och naglarna får sämre kvalité. Och jag ska vara ärlig och säga att det främst var de blåa bären som fick mig på fall för denna produkt. God att dricka som värmande dryck och passar alldels utmärkt i en overnight oat!

Så jag tänkte ge den en chans. Om du också vill prova får du just nu 20% rabbatt på allt på Nordic Superfood med rabattkod:

Saraoboman20

På Nordic Beauty Remedy medlemskap, så gäller det på första boxen.


Overnight oat Nordic Beauty Remedy

1 dl havregryn

1 dl turkisk youghurt

1 dl mjölk (valfri sort)

1 msk chiafrön

1 nypa vaniljpulver

0,5 tsk kardemumma

1 portionsförpackning Nordic Beauty Remedy

söta eventuellt efter tycke och smak

Blanda och låt stå över natten. Toppa eventuellt med härliga bär.

Gillar

Kommentarer