När solen skiner på rätt ställe (helgen i bilder)

Vilken helg det blev!

Under tiden som kära maken fick till ett arbetspass på lördagseftermiddagen ägnade jag mig åt kör-rep tillsammans med min och två andra körer. Något som avslutades i en riktig gospelfest och bejublad konsert ute på Lidingö. Gospel när den är som allra bäst! Sen blev det hem, plockbuffé framför tv´n för att se Sveriges herrar möta Malta i fotboll. Vinst och en god natts sömn.

Söndagmorgon och early bird och frukost framför tv´n där det visades Formel 1 från Japan. Sen var det åter dags att ta ton. Denna gång på Högmässa. I ärlighetens namn ingen personlig favorit men den inhyrda prästen lyfte stämningen rejält. Sen snabbt vidare. Blev upphämntad av stor-sonen och hann precis, för att se lagen tåga in på plan för kval till Elitettan. Galet mycket folk jämförelsevis mot vanligt.... Så roligt och ändå så sjukt spännande. Kära maken och yngre sonen som coachade andra dottern och hennes lag på cup på andra sidan stan fick rapporter via sms och var måttligt roade över spelschemat som de sent blev tilldelat. Men vi vann!!! Otroligt skön känsla med tanke på hur oändligt mycket slit det ligger bakom.

Några turer med bilen senare tog jag mig hem till pälsklingen hemma. Han verkade dock inte helt nöjd med sällskapet utan spanade mest efter de efterlängtade bortavarande.

Tillslut blev huset åter fullt! Yngsta dottern med medalj och tre vinster och en oavgjort i bagaget. Inte illa för sin första 7:manna cup på bortaplan. Och en stor eloge till fantastiska coacher. Ett glas bubbel fick avsluta en fantastisk helg. Ibland får man erkänna sig välsignad.

Slutet gott, allting gott!

❤️


Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Bubbel aldrig fel enligt mig
nouw.com/stenhagenbettan