Mumsigt i London

Med välfyllda frukostmagar begav vi oss i söndags morse med buss in till Londons innerstad. Ett bra tag höll vi oss flytande men vid tre snåret började det kurra ordentligt i magen och jag hade en dröm om att få sätta tänderna i något smarrigt i solen på varuhuset John Lewis vinterbonade takterrass. Men vi hade varken tid eller ork att vare sig stångas för att förse oss med en sittplats eller ta oss fram för att beställa. Så det blev att slå sig ner en trappa ner i den vanliga serveringen istället. Kaffe och scones smakade lika bra där och fyllde sin funktion i energikälla för ytterligare några timmar på stan.

In i det sista höll vi shoppingen vid liv. Ända tills den sista grinden tillslut stängdes bakom ryggen. Med drygt en timme kvar till middagsbokningen slängde vi oss iväg på en buss till ett galet julpyntat Covent Garden och resans höjdpunkt om man frågar mig: att till tonerna av julmusik sitta med familjen och smutta på en varm mulled wine på en bänk med påsar runt fötterna i en engelsk julidyll....

Det, är lika med kärlek.

❤️

En snabb uträkning senare kom vi fram till att taxi var det effektivaste sättet att ta sig från punkt A till punkt B och säkert inte heller det dyraste.

Lyxig middag fick förhöja kvällen ytterligare innan det blev dags att leta reda på busshållplats med tillhörande buss och vår väg tillbaka till hotellsäng och kort tids vila.

Intensivt men helt underbart!

Gillar

Kommentarer

Matpassion
Matpassion,
Åh vilket spännande ställe burger and lobster. Är lite sugen på att ta en trip dit i januari.
nouw.com/matpassion
saraboman
saraboman,
Väl värt besöket! ☺️👍🏼
nouw.com/saraboman