Missa inte det här!!!! 🎅🏽

Save the date!


Stockholm Santa Run 2019

8 december klockan 11.00

Kungsträdgården, Stockholm

Har du missat alla chanser att ta dig runt ett löp- lopp i år, har du ändå tur i oturen! För det roligaste loppet ligger fortfarande framför oss! Stockholm Santa Run 2019. Santa Run är ett cirka 3 kilometer långt lopp för alla. Du kan välja att promenera, powerwalka, jogga, springa – du väljer själv! Kan det bli bättre?

Det är så vansinnigt roligt att tillsammans med flertalet andra, hundar och barn i vagn, alla iklädda tomtedräkt, ramla runt bland förvånade turister i gamla stan för en god sak.

Härliga bilder från förra årets evenemang hittar du HÄR

Anmälan HÄR

🎅🏽🎅🏽🎅🏽🎅🏽🎅🏽🎅🏽🎅🏽🎅🏽🎅🏽🎅🏽🎅🏽🎅🏽🎅🏽🎅🏽🎅🏽🎅🏽🎅🏽

Under förra årets Stockholm Santa Run deltog över 1400 jultomtar och tillsammans samlade vi in ca en kvarts miljon kronor till förmån för Operation Smile, Aktivisfonden och Naturskyddsföreningen.

I år går all insamling direkt till Aktivisfonden, en fond som riktar sig till barn med intellektuell funktionsnedsättning. Fonden tillägnas de barn som vill utveckla sin förmåga inom idrott. Aktivisfondens mål är att få barn att må bättre, leva sundare och träffa nya ­vänner som delar deras intresse för idrott och att röra på sig.

Precis som förra årets lopp är start och mål i Kungsträdgården, hur du tar dig runt är helt upp till dig. Vill du springa, jogga eller promenera – valet är ditt! Det finns bara ett krav, det är att vi ska ha roligt tillsammans.

TOGETHER WE MAKE A CHANGE

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229