Milen går fort när man har roligt!


Inledde lördagen med en tripp till Saltsjö-Boo där sonen spelade match. I väntan på avspark blev det hundpromenad i idyllisk skärgårdsmiljö och trots några inledande regnstänk sprack solen tillslut fram mellan molnen och vi fick njuta av lite värme. Sen hem för en uppladdande kräftpasta i tron om att den största delen av familjen skulle springa kvällens Midnattslopp. Kära maken hade redan i torsdags deklarerat sitt avhopp men vi andra tänkte in i det sista att vi skulle ställa upp. Men en tilltygad fot, hals-svid och söndagens nalkandes fotbollsmatcher gjorde tillslut att vi insåg det faktum att det var den yngre generationen som i år ensam fick hålla midnattsloppets fana högt. Det var två modiga tjejer som lagom spända intog sina startplatser i sitt första lilla midnattslopp. Och stolta kom i mål ca 13 minuter senare. Så härligt att se alla dessa grymma ungar ta sig an löputmaningen!

Väl värda en glass efter kvällens bedrift begav vi oss vidare ut på Södermalms gator till Nytorgsfesten och Glassfestivalen som jag hört om på radion. Men dit var vi tydligen sent ute för den mesta av glassen var slut långt i förtid och de började packa ihop sina glass-stånd till vår stora besvikelse. Guteglass och Ben and Jerry kunde dock leverera så vi slapp gå helt tomhänta därifrån. Promenad tillbaka till Kungsholmens sida av Västerbron där vi parkerat bilen. Galet trötta i benen vid det här laget. En titt på telefonens stegräknare visade på över 30 000 steg!!! Ca 2 mil!

Och vi som valt att INTE springa någon mil.....men vad ska man säga? Milen går fort när man har roligt. Väl hemma dök de flesta i säng. Kära maken och jag slängde ihop varsin ostomelett och gjorde sedan detsamma.

Härlig lördag!

❤️

Gillar

Kommentarer