Mest lästa

    Marshmallow-Cheesecake

    Ett gammalt recept från en Elle mat & vin tidning som legat och skrotat i en låda och nu äntligen fick komma till "liv". Kanske den absolut bästa påskdesserten ever? Godis och efterrätt i ett! Dessutom No-Bake! Perfekt att föbereda dagen innan och ha i kylen på vänt!

    Marshmallow-Cheesecake med Hallon

    100 gram smör

    200 gram digestivekex

    300 gram marshmallows

    2 dl mjölk

    500 gram cream cheese

    1, 5 dl vispgrädde

    300 gram frysta hallon

    Låt hallonen tina. Krossa kexen. Smält smöret och blanda ihop med kexkrosset och pressa sedan ut blandningen i en pajform. Smält marshmallows och mjölk på svag värme. Rör om hela tiden så att det inte fastnar eller bränns. Låt svalna. Vispa grädden till lättvispad. Vispa cream cheese slätt och blanda i den avsvalnade marshmallows-smeten och den lättvispade grädden. Strö de tinade hallonen över kakbotten och klicka sedan över marshmallowsmeten. Låt stå i kylen över natten. Servera gärna med pureade och silade, tinade hallon som sås.eller med smält choklad eller chokladsås likt en S'mores-dessert.

    Gillar

    Kommentarer

    jessicapopiel
    jessicapopiel,
    Men åh så gott!!
    nouw.com/jessicapopiel