Märklig vardag


Förra veckan blev det en "hemma-vecka" med milda förkylningssymptom. Denna vecka tillbringade jag vid bättre vigör på jobbet i en väldigt märklig vardag. Bortfall i personalstyrka bildar en gemenskap och arbetsuppgifter och ansvar blir omstrukturerat, ostrukturerat och alldeles ny strukturerat. För ingen vet, för allt är alldeles nytt, men ändå som det brukar. Och utanför blommar körsbärsträden vackert.

En märklig vardag där möten och aktiviteter förläggs online. Där jag ligger hemma på sängen med resten av styrelsen i Mental Health run i öronen och planerar framtida lyckopiller i form av fysisk aktivitet. Något som känns extra viktigt i tider som dessa. Frågor väcks och ett virtuellt löp-lopp känns plötsligt väldigt nära.

En märklig vardag där jag ligger i badkaret och sjunger till Maria Magdalena Gospel´s live-sända körrepetition. En väldigt märklig vardag där jag samtidigt som jag ligger på sovrumsgolvet och gör core-övningar är på By grace minikonsert tillsammans med karantänsatta italienare och amerikaner som skickar hjärtan hälsningar och tummen upp i cyberrymnden.

En vardag där jag här om kvällen satt i vardagsrumssoffan och håller upp en skärm så dottern kan genomföra sin danslektion. Hunden tycker nog det är ganska mysigt ändå, men lite märkligt, att alla, plötsligt är hemma mycket mer och det går dessutom åt en väldigt massa kaffe.....☺️

Körsbärskvistar har även fått följa med in och förgyller med skira blommor som ger hopp om en snart nalkande ljusare framtid. I allt elände tycker jag dock ändå att det är positivt att det lagts så stor tyngd på vikten av fysisk aktivitet och hos oss har bland annat fotbollsträningarna varit en fast punkt att hålla sig i när stormen drar in. Så passa på att ta en promenad när solen skiner!

Fredag!! ...och full fart mot helg!

Må väl!

❤️


Gillar