Love Is In The Air

I helgen firade vi 22årig bröllopsdag! Helt galet att vi nu varit gifta halva våra liv!!! Inte för att vi hann fira så mycket men helgen blev fantastisk ändå. Lördagmorgon med mysfrukost och sen bar det av i ösregn till helgens första fotbollsmatch. Sen kalas för yngsta dottern och match för den äldsta. Två sköna mål och vinst i bagaget hem blev en fin present för stolta föräldrar.

Väl hemma kom min mamma och hennes man med bubbel och kantareller.....kärlek!

Men kantarellerna fick vänta och ge vika för kvällens rödbetsuppladdning....

Rödbetssallad med Quinoa och Getost

ruccola

kokta rödbetor

quinoa tricolore

frysta haricots vert

vitlöksklyfta

getost

valnötter

Hacka vitlöken och fräs den tillsammans med de frysta haricots vertsen i lite rapsolja eller smör. Koka quinoan enligt förpackning (för mer smak i grönskasbuljong). Rosta eventuellt valnötterna. Grunda med ruccola på ett stort fat. Fördela quinoa, haricots verts, rödbetor, getost och valnötter över. Servera med balsamicosirap och eventuellt någon god olivolja.

I förhoppning att öka prestationsförmågan något fick det dessutom bli ett extra glas med rödbetsjuice.... 😝

I år hade vi dessutom "lurat" med två familjemedlemmar till... En fantasisk julklapp tyckte vi :) Klart impade över prestationen av båda två!!! Först fotbollsmatch och sen premiärspringa milen!! Härligt familjelöp fick bli grädden på moset för vår bröllopsdag!! Efter duschen blev det alkoholfri öl och kexchoklad i tv-soffan.... En dag som knappast kunde sluta bättre!!

Sen...äntligen fick vi till lite mer tradditionellt firande!! En söndagkväll med bubbel, kantarelltoast och fantastisk solnedgång!!! Såklart efter ännu en fotbollsmatch.... vad annars😜

KÄRLEK❤️

Gillar

Kommentarer