Lördag är numer, lika med pizzakväll!

Vilken otroligt härlig sommar helgen bjudit på! Och vilka kvällar! 💕I fredags inledde jag och kära maken vårt 25 åriga bröllopsdag’s firande med en natt på bortaplan på Ulfdundaslott. Vilket var väldigt trevligt! När vi kom hem på lördagen bestämde vi oss för att det fick bli pizzakväll igen. Tre gånger på raken talar sitt tydliga språk...pizza-grill på lördagar är nu mer mer regel än undantag verkar det som, och nu börjar vi dessutom få väldigt god rutin och teknik. Till nästa helg är det degen som vi ska jobba lite på eftersom vi hittills kört på färdigköpt surdegspizzadeg när vi grillat. Mest på grund av tidsbrist. Pizzan med créme fraiche, rom, rödlök och dill var så himla god sist och fick vara kvar på menyn denna lördag också. Lika så klassikern med tomat, lufttorkad skinka och ruccola. Nyheten blev en riktig goding med en grund av créme fraiche och lite parmesanost. Och sen toppad med kantareller stekta i smör tillsammans med lite lök. Och så en krasseblomma på toppen för extra piff... alltså, nom, nom, nom. Till sist efterrätt-klassikern: Vitchoklad med nyplockade blåbär från baksidan. Den vill man bara inte vara utan!!!

❤️

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Inte så dumt om jag får tycka
nouw.com/stenhagenbettan
saraboman
saraboman,
Inte dumt alls!!! 😋👍🏼
nouw.com/saraboman
NillansBlogg
NillansBlogg,
Grattis till bröllopsdagen🥂 och vad goda era pizzor ser ut och låter😋
nouw.com/nillansblogg
saraboman
saraboman,
Tack! ☺️ Vi Har verkligen lyckats bra med pizza-grillningarna! Så gott! 🤪😋👍🏼
nouw.com/saraboman
Evaeliasson
Evaeliasson,
Grattis på bröllopsdagen 🍾🥂 Så goda dom pizzorna såg ut 😋
nouw.com/evaeliasson
saraboman
saraboman,
Tack så mycket ☺️ Är egentligen lite tidigt firande men det gäller att passa på 🥂
nouw.com/saraboman