Mest lästa

    Lingon & Vitchokladcookiesar

    Trevliga, lite höstliga kakor, till eftermiddagskaffet eller att ta med ut på utflykten :)

    Lingon & Vitchokladcookies

    200 g rumsvarmt Smör

    3 dl Råsocker

    2 st Ägg

    0,5 tsk Salt

    3 dl Havregryn

    3 dl Vetemjöl

    1 tsk Bakpulver

    !50 g Vita chokladknappar (eller hackad vit choklad)

    1 dl frysta Lingon

    Rör ihop smör och socker och tillsätt sedan äggen. Blanda de torra ingredienserna och rör sedan ner dessa i äggsmeten. Blanda i vitchoklad och rör sist försiktigt i de frysta lingonen. Rulla bollar i lagom storlek och fördela ut dem på en bakplåtsklädd plåt. Platta ut bollarna lite grann och grädda i ugnen på 200 grader i ca 10-12 minuter.

    Gillar