Kortvecka i blomsterprakt och Kulturskola åt alla!


Snart är denna "kortvecka" till ända och det är bara ett fåtal timmar kvar tills det är dags för "fredagsmys"!!! Trots att vardagarna inte var så många har det hunnits med galet mycket tycker jag och faktiskt varit en av de mer angenäma veckorna. I tisdags blev det drygt en mils löpning hem från jobbet i härlig vårsolsvärme och omgiven av blomsterprakt i form av körsbärsblom och vitsippor. Det är inte särskilt svårt att känna sig motiverad för motion när alternativet är att tillbringa samma tid inklämd på bussfärd i rusningstrafik.

Onsdagen bjöd på härlig afterwork med Rosé i Kungsträdgården innan det var dags att inmundiga "finmiddag" med ostron, tonfisk och dessert tillsammans med bästa tjejgänget.

Torsdag och yngsta dottern bjöd in till dansavslutningsshow! Så galet imponerad av vad dessa danslärare kan åstadkomma! Så enormt duktiga barn och ungdomar och så enormt proffsig helhet! Det är verkligen så man vill utbrista ett stort "Kulturskola åt alla!!!"

Och nu fredag och full fart mot helg! Startade upp morgonen med att ta en titt på döttrarnas blomsterprojekt och förundrades över den vitblåa-sippan som ändrat uttryck med hjälp av färgat blomstervatten och kom att tänka på mina egna forna, liknande tilltag med delade rosenskaft och dylikt. Det är ganska lustigt hur allt bara går igen......

Precis som med goda sallader. Tål att upprepas!

Och här vankas det nog åter någon härlig god sallad med kanske jordgubbar och någon god ost, kanske någon köttbit och har man tur kanske ett glas rött till det.

Må gott och njut av all härlighet!

❤️

Gillar

Kommentarer