Kladdkakecookies

Vansinnigt goda och väldigt chokladiga kladdkakecookies. Tänkte att de skulle flyta ut mer än vad de gjorde men vad gör väl det?
Mums! Mums! Mums!
Kladdkakecookies
75 g smör
150 g mörk choklad
2 st ägg
1,5 dl strösocker
2 msk kakao
1 tsk bakpulver
0,5 tsk vaniljpulver
1 krm salt
2 dl vetemjöl
Flingsalt
Sätt ugnen på 175 grader. Smält smör i en kastrull på svag värme.Ta bort från värmen och lägg i chokladen och rör om så att chokladen smälter till en jämn och fin smet. Låt stå och svalna. Vispa äggen i en bunke tillsammans med socker. Tillsätt kakao, bakpulver, vaniljpulver och salt. Vispa till en jämn smet.Tillsätt vetemjölet och den smälta choklad- och smörblandningen. Rör snabbt ihop till en jämn smet. Klicka ut smeten på en plåt med bakplåtspapper. Strö över lite flingsalt. Grädda kakorna mitt i ugnen i ca 10-12 minuter. Låt kakorna svalna på plåten.

Men hur goda ser inte dom ut!! 😍 helt klart ett recept värt att testa 🙈
Åh så smarriga dom ser ut <3