Kanelbullesockerkaka

Perfekt helgfika! Kanelbullesockerkaka. Enkelt, snabbt och gott!
Kanelbullesockerkaka
100 gram smör
2 dl strösocker
2 ägg
3 dl vetemjöl
2 tsk vaniljsocker
2 tsk bakpulver
2 dl mjölk
Fyllning
0,5 dl strösocker
2 tsk kanel
1 tsk kardemumma
Sätt ugnen på 175 grader (över/under värme). Smörj och bröa en form. Smält smöret. Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Blanda i vetemjöl, vaniljsocker och bakpulver. Häll i det smälta smöret och mjölk och blanda ihop till en jämn smet. Blanda ihop socker, kanel och kardemumma. Häll 1/3 av smeten i formen och strö över 1/3 av socker och kanelblandningen. Fortsätt varva smet och sockerblandning. Grädda i ugnen ca 40 minuter. Låt svalna.

Åh så gott det ser ut! 😊