K2, varm choklad och en tur i längdspåret


Galet mycket folk i backarna idag! Vid liften hade K2 ski’s placerat sig och bjöd på provåk med deras skidor. Efter några åk kunde kära maken inte hålla sig längre. Okej då.... glatt påhejad av mig. Själv passade jag på att besöka tältet bredvid som bjöd på Huskins chocolate! Kul att vi har lite olika intressen ibland. Lätt förälskad i sina åk får han nu suga på karamellen att de skulle kosta 6000 lax att uppdatera sig....

Lagom mör fick han istället åka hem och ”kavla sig” bokstavligt talat. Alla sätt är bra utom de dåliga brukar man väl säga och har man ingen foamroller till hands går det minst lika bra med en kavel om man vill bearbeta sina ömma muskler.

På’t igen och denna gång tog vi bilen ner till ”byn” och Karins sportbod för att hämta ut mina längdskidor som varit inne på rengöring och tejpning samt hyra ett par längdskidor till kära maken. Han fick ett par med gosigt skinn under som jag nu är rysligt avundsjuk på! Mina skidor med tejp drog på sig ganska mycket snö under när jag blev tvungen att kämpa mig förbi en familj i uppförsbacke och ur spår. Efter det blev det rysligt jobbigt.. men skam den som ger sig. Tydligen bjöd kära maken på en praktvurpa bakom ryggen på mig också och den hade ju varit roligt att se. Kanske hade lättat upp när det var som jobbigast.

Nu ska här njutas av ett glas blåbärssoppa och vidare afterskihäng med bästa grannarna!!

❤️


Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Härliga foton på er alla
nouw.com/stenhagenbettan
saraboman
saraboman,