Julen pĂ„ Ikea 🎄

Jag tror inte att jag Ă€r ensam om att sĂ„ hĂ€r pĂ„ höstkanten hitta pĂ„ olika anledningar till att behöva Ă„ka till Ikea bara för att uppdatera mig om deras ”julstatus”. Har de börjat plocka fram julsakerna Ă€n eller dröjer det ytterligare...? PĂ„ vĂ€gen hem frĂ„n vĂ€stkusten blev det till exempel ett ypperligt tillfĂ€lle att samtidigt som lunch intogs spana runt lite extra efter juligt glitter och glamour.

Vad vi har att vÀnta ser ut att vara mysigt murriga fÀrgtoner, granar och skimrande vit belysning. Roligt porslin! Kan vÀl inte vara mer passande att servera nyÄrssupén pÄ en klocka..... i like!


I vinterkollektionen har Ikea samarbetat med Bea Szenfeld, modedesigner och formgivare. Den hÀr gÄngen skapar hon inte sköra konstföremÄl i papper, utan nÄgot helt nytt och dessutom vÀldigt anvÀndbart.

Bland produkterna som Bea Szenfeld formgivit finns diverse dekorationer, ljusslingor, Ànglaspel, kransar och kuddar samt en matta.

Utöver Bea Szenfeld Àr det formgivarna Johanna Jelinek, Jennifer Idrizi, Malin Gyllensvaan, Maria Vinka, Eléa Nourad, Hanna Crondahl, Christina Halskov och Hanne Dalsgaard som stÄr bakom vinterkollektionen.

Julbutikerna pÄ Ikea öppnar frÄn och med den 12 oktober.

Sovrumsdröm.....❀

Foto: Ikea

Gillar

Kommentarer

Veganlifestyle
Veganlifestyle,
SĂ„ vackra bilder! ✹😍
Ikea tar priset i att julpynta tidigt 😄
nouw.com/veganlifestyle