Gråmulen dag med Löpning, Tomtelatte & Juklappstips till 7 åriga tjejen

Innehåller affiliate-länkar

Satte mig i morse och läste igenom studiehandledningen till min senast påbörjade kurs och blev så rysligt omotiverad. Efter en stund kom jag på mig själv nätsurfandes efter eventuella julklappar, tomteklänningar och annat mycket mer i stunden intressant.... Till slut drog jag på mig löputstyrseln och gav mig ut på en runda. Har inte blivit särskilt mycket av den varan på senaste tiden. Och med 3 km i tomtedräkt i, Stockholm Santa run ,nalkandes kan det ju vara bra att vara lite vältrimmad ändå. Hade inte direkt noterat att det regnade ute och efter ca 50 löpmeter var fötterna dyngsura. Resten av kroppen följde snart samma mönster och till slut var man blöt in på bara skinnet.

Härligt!! or NOT!

Svängde ihop en tomtelatte till eftermiddagsfika till mig och äldsta dottern, trots att ingen av oss egentligen är speciellt förtjust i kryddat kaffe. Men, i stunden var det ganska gott ändå!!

Tomtelatte

6 koppar kaffe bryggdes med ca 1 tsk kanel

Toppad med lättvispad grädde och kardemumma

ev sötad med något t.ex agavesirap

Fortsatte sedan att nätsurfa lite efter julklappar till yngsta dottern. På önskelistan står ett trumset bland de översta önskningarna.....vet inte säkert om hennes mamma tycker att det är en särskilt bra idé?

Gillar

Kommentarer