It's beginning to look alot like christmas

Sakta men säkert börjar vårt hem komma i julskrud. För någon vecka sen pyntade vi trappan med ny vit juldesign till skillnad mot tidigare år då den fått lite tyngre julrött. Lite krispigare i år.. ljust och frächt.

I helgen hade vi inga större planer inplanerade, utan njöt av att bara ta det lugnt med de allra närmsta. I lördags möttes vi upp ett helt familjegäng och gick på loppis. Hann knappt komma in förrän fler av oss redan hittat fantastiska fynd!!

Det är det, som är det roligaste med loppis och second hand-butiker. Att man oftast inte vet vad det är man söker förrän man hittat det. Själv ramlade jag över en liten julkofta samt ett par ursköna julklackar! 100.- för hela kittet och tllsammans med någon gammal trasa som redan hänger i garderoben är man som ny.

Att pengarna dessutom går till välgörenhet gör ju inte saken sämre!!

Sann julglädje!

Lördagen avslutades med fördrink hos svärföräldrarna innan det var dags att promenera hem och slänga ihop middagen.

På söndagen kom äldsta sonen med sambo över och i några timmar var det fokus på pepparkakshus. I vanliga fall brukar vi ha hunnit med det i början av december men i år vet jag inte riktigt var tiden tagit vägen.

Nu står det där iallafall, i all sin prakt och ljuvliga doft. Det återstår bara att få till en lite trivsam miljö för julinvånarna som brukar bosätta sig i pepparkakasstaden under julen. Men det brukar yngsta dottern ta hand om...

Sen blev det att njuta av kära makens nyhuggna ved och granen som gjort entré i vardagsrummet.

Gillar

Kommentarer