Inleder julen med rörproblem, julmys och överfull bil

Det är väl ganska så självklart ändå. Att visionen av julfrid raseras redan från start då köks-översvämning pågrund av stopp i avloppsröret är ett faktum. De förväntade julförberedelserna står plötsligt still och allt hamnar på efterkälken. Tillslut någorlunda förhoppningsfulla över en lösning är det skönt art få stänga dörren om kloakstanken och få entra julkulliserna på bortaplan när svärföräldrarna inleder julen med skinksmörgås och godaste lusse-tomtarna!

Väl tillbaka på hemmaplan verkar det värsta trots allt löst sig bokstavligt talat och vår lilla julaftonskväll fortsätter enligt plan med kort och julklappsspel. Utmattade lämnar vi alla måsten till morgondagen.

Idén om att största delen av storfamiljen firar jul i fjällen känns något galen när allt julstök först ska packas in i en bil tillsammans med skidutrustning och andra förnödenheter. Orkar inte ens fundera över vem som först kläckte idén......troligtvis jag själv. Dessutom är det med ett tungt hjärta man lämnar stan då ALLA inte har möjlighet att följa med...

Håll ut! Snart är julen slut!

Och ordningen återställd med nytt år och nya utmaningar!

Sitter som packade sillar och kära maken kör lugnt och tryggt med en hyacint som närmsta sällskap som sig bör. Det blir nog bra det här!

🎄

Gillar