Ingen vill veta vart jag köpt min tröja

Första gången var det lite kul. Andra gången också kanske ....

Men nu!!! Jag har "inget att sätta på mig"! Förutom en och annan löpartröja då......i varje färg som du kan tänka dig dessutom. Helt galet egentligen! Nu ingår det en ny tröja i varje lopp som man anmäler sig till. Och är man då en "springa-loppet-nörd" som jag blir det en väldans många tröjor efter ett tag.

Och man börjar sakta fundera på hållbarheten i det hela eftersom som man är en någorlunda miljötänkande, människa av tiden. Visst är det kul att möta någon ute i spåret och känna "tjena kollega, vi har sprungit samma lopp" men hur klimatsmart är detta tröjfenomen egentligen? Är det kanske dags att börja bojkotta den obligatoriska lopptröjan?? Vad vet jag? En annan aspekt på det hela är att jag dessutom på grund av denna redan befintliga funktionströjeupplagring i garderoben inte känner att det rättfärdigar mig att köpa en helt egen vald tröja att träna i. Kan helt klart erkänna att det vore kul om någon, någon gång, av ren uppskattning skulle fråga "Vart har du köpt din tröja?"

I- lands problem men kanske en tankeställare ändå.

Liten del av kära makens och min tröjsamling får därför göra comeback på bana i ny ”Ragnar tappning” i ett litet mini upprop om att det kanske inte alltid behövs en ny tröja varje gång som man springer ett lopp. Men självklart bara tills vi fått de nya tröjorna på plats vid ”etapp 2”.... 🤪👍🏼

Gillar

Kommentarer